Knjigovodstveni i računovodstveni uredi

REVIZIJA I POREZNO SAVJETOVANJE Savjetovanje i revizija, Vukovar

Podjeli tvrtku:
REVIZIJA I POREZNO SAVJETOVANJE
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Lijeva bara 2, 32000, Vukovar
Trenutno otvoreno: 08-16 h

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  08-16 h
 • utorak
  08-16 h
 • srijeda
  08-16 h
 • četvrtak
  08-16 h
 • petak
  08-16 h
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

bonitetna ocjena

bonitetna ocjena 2024

Poslovni prihodi
663.717,10 (2023)
Broj zaposlenih:
2 (2023)
Više poslovnih informacija

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

O tvrtki

REVIZIJA I POREZNO SAVJETOVANJE D.O.O. nudi Vam potrebno financijsko savjetovanje u Vukovaru. Kvalitetne usluge njihovih licenciranih ekonimista oduševile su mnoge klijente i klijentice.


Savjetovanje i poslovna revizija u Vukovaru


Savjetovanje i revizija, Vukovar

REVIZIJA I POREZNO SAVJETOVANJE d.o.o. tvrtka je koja djeluje sa sjedištem na području grada Vukovara.

S radom je započela još 1994. godine i trenutno broji sedam zaposlenih djelatnika, stručnjaka u svojem području.

Tvrtka je uže specijalizirana za pružanje knjigovodstvenih i računovodstvenih usluge, kao i reviziju te poslovno savjetovanje.

Javite im se za uistinu sjajne usluge.


Savjetovanje i poslovna revizija


Knjigovodstvo i savjetovanje

Velik broj zadovoljnih klijenata već se uvjerio u visoke standarde koje slijede u svakodnevnom radu, a ovaj tim budno prati promjene u zakonskim propisima s ciljem pružanja samo najboljih usluga za sve klijente.

Savjetovanje i revizija te knjigovodstvene i računovodstvene usluge ono su što na raspolaganju ima tvrtka REVIZIJA I POREZNO SAVJETOVANJE D.O.O., kojoj se s povjerenjem možete obratiti.


Financijsko savjetovanje i poslovna revizija


Kompletne usluge na jednom mjestu

Ukoliko ste u potrazi za uslugama ove vrste onda se nalazite na pravom mjestu. Ova tvrtka je do sada zadobila velik broj zadovoljnih klijenata koji joj se uvijek rado vraćaju i preporučaju je drugima.

U njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći brojne usluge, a ono što izdvajaju je savjetovanje i revizija. Cijena navedenog je vrlo pristupačna, a omjer cijene i kvalitete je ono što je zajamčeno. Ukoliko imate nekih pitanja njihovi srdačni zaposlenici će odgovoriti na svako i riješiti Vas nedoumica. Na Vama je samo da ih kontaktirate.

Savjetovanje i revizija te knjigovodstvene i računovodstvene usluge ono je što u svojoj ponudi ima tvrtka REVIZIJA I POREZNO SAVJETOVANJE D.O.O. iz Vukovara, kojoj se s povjerenjem možete obratiti.


Porezno savjetovanje grad Vukovar, Hrvatska


Vrhunska administracija

REVIZIJA I POREZNO SAVJETOVANJE D.O.O. nudi usluge savjetovanja i revizije. Nalazi se u Vukovaru, na adresi Lijeva bara 2.

Uspješnim poslovanjem stekli su brojne zadovoljne klijente koji hvale i preporučuju njihove usluge savjetovanja i revizije. Svoje usluge REVIZIJA I POREZNO SAVJETOVANJE D.O.O. nudi po povoljnoj cijeni, prilagođenoj tržištu. Profesionalni i ljubazni zaposlenici stoje vam na raspolaganju i rado će odgovoriti na sva vaša pitanja vezana za usluge savjetovanja i revizije.


Savjetovanje i revizija, Vukovar


Odlična cijena

REVIZIJA I POREZNO SAVJETOVANJE D.O.O. nudi Vam potrebno financijsko savjetovanje u Vukovaru. Kvalitetne usluge njihovih licenciranih ekonimista do sada su oduševile mnoge klijente i klijentice.

S radom je započela još 1994. godine. U njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći brojne usluge, a ono što izdvajaju je savjetovanje i revizija. Cijena navedenog je vrlo pristupačna.

Ukoliko su Vam potrebne usluge savjetovanja i revizije obratite se REVIZIJI I POREZNOM SAVJETOVANJU s kojim nećete pogriješiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.


Galerija


Proizvodi i usluge


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  08-16 h
 • utorak
  08-16 h
 • srijeda
  08-16 h
 • četvrtak
  08-16 h
 • petak
  08-16 h
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Revizija godišnjih financijskih izvještaja za 2022. godinu

Poštovani, Sukladno članku 20. Zakona o računovodstvu, a kao srednje veliki poduzetnik, Agroduhan d.o.o. podliježe obavezi revizije godišnjih financijskih izvještaja. Reviziju godišnjih financijskih izvještaja za 2018., 2019., 2020. i 2021. godinu obavilo je društvo Ažurnost d.o.o. iz Osijeka. Budući smo prema Zakonu o reviziji dužni odabrati i imenovati revizorsko društvo do 30. rujna, ukoliko ste zainteresirani za reviziju godišnjih financijskih izvještaja Agroduhan d.o.o., za 2022. godinu, molimo da nas kontaktirate na email: agroduhan@agroduhan.hr ili na telefon: 033/554-509, oko dogovora za slanje podataka potrebnih za dostavu ponude. S poštovanjem, Ivanka Petković, rukovoditelj sektora financijskih poslova


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

TAUBEK TOURS D.O.O.

Jednodnevni izleti po Europi

Mirka Maleza 18, 42240 Ivanec

APARTMANI TRI KUGLE

Apartmani uz plažu Novalja

Primorska 27, 53291 Novalja

ARS CONSULT D.O.O.

Kvalitetna taxi služba i caffe bar Rijeka

Bože Starca Jurićeva 27, 51000 Rijeka