Profesionalna ugostiteljska oprema

INSTALACIJA PROMET D.O.O. Profesionalna sredstva za čišćenje i održavanje prostora

Podjeli tvrtku:
INSTALACIJA PROMET D.O.O.
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Krajiška 28, 10000, Zagreb
Trenutno otvoreno: 8-16 h

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  8-16 h
 • utorak
  8-16 h
 • srijeda
  8-16 h
 • četvrtak
  8-16 h
 • petak
  8-16 h
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

bonitetna ocjena

bonitetna ocjena 2024

Poslovni prihodi
1.880.084,23 (2023)
Broj zaposlenih:
4 (2023)
Više poslovnih informacija

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

O tvrtki

INSTALACIJA PROMET D.O.O. posluje već 15 godina kroz cijelu Hrvatsku tenudi prodaju, montažu i servis ugostiteljske opreme renomiranih proizvođača iz cijelog svijeta. 

Veliki dio naše ponude je zastupljeno od strane njemačkih i talijanskih proizvođača Modular i Hobart te se možemo pohvaliti velikim rasponom cijena i kvaliteta u našoj ponudi svakako možemo reći da nudimo veliki asortiman ugostiteljske opreme. 

Asortimanje potpun i sastoji se od aparata odnosno opreme za pripremanje, kuhanje i održavanje hrane te naravno sredstva (kemijska sredstva) za pranje posuđa i održavanje kuhinjskog prostora. 

Zastupnici smo za Ecolab i Igefa higijenske opreme, vršimo distribuciju njihovih profesionalnih sredstva za čišćenje i održavanje prostora.

Ecolab je poznati proizvođač na svijetskom tržištu industrijske i bolničke higijene.

Naša tvrtka obavlja prodaju proizvoda iz njihovih programa, a naši klijenti su većinom hoteli, restorani, praonice rublja, obrazovne ustanove itd.

Svi proizvodi ovih tvrtka su ekološki prihvatljivi te posjeduju pregršt certifikata i priznanja koje su stekli kroz godine.

Ukoliko se odlučite na proizvode za higijenska riješenja zapravo ulažete u imovinu ostvarujete uštede energije i vode, a pritom koristite proizvode s visokom sigurnosti i bez zagađivanja okoliša.

Spremnismo opremiti od malih ugostiteljskih objekata kao fast food kiosci, kafići, restorani do velikih kuhinja u poslovnim objektima naprimjer hotelima. 

Možemo opremiti sve tipove ugostiteljskih objekata profesionalnom opremom za kuhinje!

Za pripremu, kuhanje i održavanje hrane nudimo različite programe velikog raspona cijena i kvalitete kroz dobru organizaciju i uz našu preporuku odnosno konzalting možete ostvariti raznolika uz to i povoljna te kvalitetna rješenja povašim namjerama i buđetu.

Trebalo bi izdvojiti jedan od proizvoda talijanskog proizvođača Modular koji nudi velik broj elemenata u dvije verzije; jednostavnija verzija Simple s osnovnim značajkama te verzija Extreme koja ima bolje i ojačane komponente kao plamenici, hladnjaci, grijači i slično. Kvaliteta je ista samo se mijenja razina opreme odnosno prilagođava se za svakoga neovisno o tome koliko ste spremni uložiti.

U ponudi imamo veliki broj modela konvencijskih pećnica koje su odlično rješenje za sve vrste kuhinja. Konvencijske pećnice su neizbiježne te nezamjenjive za male fast food objekate pa svakako do velikih hotelskih kuhinja. 

Nudimo tehnologiju kojom kuhanje postaje brže, kvalitetnije i jednostavno !

Također kod nas možete izabrati iz velikog asortimana sa odličnim omjerom kvalitete i cijene te raznih veličina i snaga hladnjake i šokere. 

Hladnjaci daju vrhunske rezultate hlađenja a oprema optimizira potrošnju energije te suskladu s HACCP standardom i ekološki sigurni. 

Elementi od inoxa prolaze stroge kontrole obrade kako bi nakraju naši klijenti dobili kvalitetan i povoljan proizvod.

Veliki asortiman omogućuje nama sve prilagoditi Vama i Vašim potrebama, znači Vi upotpunosti odlučujete o izgledu, jednostavnosti te materijalima i dekoru odnosno kompletnom dizajnu.

Ističe moda elemente za kuhanje koje dizajniramo i proizvodimo po mjeri. 

Ako su projekti velikih razmjera odraditi ćemo izradu 3D modela kako bi Vama bilo lakše za odlučiti se, zbog velikog broja proizvoda različitih cijena i kvaliteta. 

Zahvaljujući našem iskustvu i pametnom te modernom dizajnu svakako i vrhunskim proizvodima naša riješenja zadovoljit će sve vrste ugostiteljskih objekta te ćete sigurno ćete biti zadovoljni ponudom.


Galerija


Proizvodi i usluge


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  8-16 h
 • utorak
  8-16 h
 • srijeda
  8-16 h
 • četvrtak
  8-16 h
 • petak
  8-16 h
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

BELINIĆ j.d.o.o.

Građevinska limarija,krovopokrivački radovi, Sesvete, Zagreb

Bjelovarska 34, 10360 Sesvete

KUTINA COMMERCE J.D.O.O.

Kompletan cestovni prijevoz robe i kvalitetna proizvodnja paleta

Kutinska lipa 26, 44320 Kutina

ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE DŽOANA MANNHARTH KRAŠ, DR. MED. DENT.

Najbolja i najkvalitetnija estetska stomatologija Beretinec

Trg hrvatskih branitelja 1, 42201 Beretinec

VILLA MIRELA

Apartmani uz more, Orebić

Eugena Kvaternika 30, 20250 Orebić