Elektro radovi, elektroinstalacije

ZD-DC AGRO GRUPA Poljoapoteka i elektroinstalacije, Stankovci

Podjeli tvrtku:
ZD-DC AGRO GRUPA
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Klarići bb, 23422, Stankovci
Trenutno otvoreno: -

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  -
 • utorak
  -
 • srijeda
  -
 • četvrtak
  -
 • petak
  -
 • subota
  -
 • nedjelja
  -

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

O tvrtki

Poljoapoteka i elektroinstalacije, Stankovci | 


ZD-DC AGRO GRUPA je poljoapoteka u Stankovcima, a sa radom je započela 2009. godine u sklopu istoimene tvrtke za elektroinstalacije

Nalazi se na adresi Klarići bb u Stankovcima, u Zadarskoj županiji.

Poljoapotekaielektroinstalacije,Stankovci3

Poljoapoteka i elektroinstalacije, Stankovci

Od samog početka, orijentirani su na pružanje visoke kvalitete poljoprivrednih proizvoda i personalizirane odnose s kupcima. Odabirom stručnih zaposlenika te kontinuiranim obogaćivanjem znanja, nastoje kupce educirati na područjima uzgoja, održavanja i prerade određenih poljoprivrednih kultura. 

U poljoapotekama ZD-DC dostupni su proizvodi vrhunskih distributera poljoprivrednih strojeva, zaštite biljaka, sjemenske robe, sadnog materijala i vrtnog pribora kao i asortimana za slobodno vrijeme.

Upravo tradicija kvalitete proizvoda koje nudimo unutar asortimana te kvalitetan odnos s našim kupcima, daje nam garanciju opstanka na tržištu.

Također, u sklopu poljapoteke, dostupan je laboratorij za kemijsku analizu vina. Laboratorij utvrđuje vrijednosti osnovnih parametara u vinu, a po potrebi i korekciju vina, ukoliko ne zadovoljava kemijskim svojstvima, boji, okusu ili mirisu zbog pogrešaka koje se čine tijekom proizvodnje ili skladištenja vina te primjene neadekvatnih preparata.

Poljoapoteka i elektroinstalacije, usluge su koje nudi ZD-DC AGRO GRUPA.

Za dodatne informacije ili pitanja obratite se na navedene kontakte.


Galerija


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  -
 • utorak
  -
 • srijeda
  -
 • četvrtak
  -
 • petak
  -
 • subota
  -
 • nedjelja
  -

Uspostavljanje poslovne suradnje

Poštovani, Poduzeće Horfam zainteresirano je za uspostavljanje poslovne suradnje s Vašom cijenjenom tvrtkom. Horfam d.o.o. je tvrtka specijalizirana za distribuciju izvora svjetlosti i svjetiljaka. U ponudi imamo većinu žarulja za opću i posebnu namjenu kao i opreme za rasvjetu. Izdvajamo: Obične/industrijske žarulje, halogene žarulje, led žarulje Žarulje za Foto/disco/Kazalište Žarulje i svjetiljke za sterilizaciju Distributeri smo proizvođača: General Electric /TUNGSRAM,OSRAM, BLV, DTS Italia, Daylight Italia, ROSCO & DMG Unutar tvrtke, raspolažemo stručnim tehničkim osobljem, a prema potrebama angažiramo vanjske suradnike za dizajn rasvjete ili projektiranje. Poslovni procesi su nam usklađeni sa sustavom upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2015 za pružanje energetskih usluga, prodaju izvora svjetlosti i rasvjetnih tijela, te sustavom zaštite okoliša prema normi ISO 14001:2015. Ukoliko imate potrebu za našim proizvodima ili uslugama i/ili smatrate da zajedno možemo pripremiti i provesti buduće projekte, kontaktirajte nas s povjerenjem. Vjerujemo kako našim iskustvom, tako kvalitetnim i konkurentnim proizvodima i uslugama možemo unaprijediti poslovanje Vaše cijenjene tvrtke. Našu ponudi možete provjeriti i na: https://lumidat.com/hr/ https://lumidat.com/hr/pretraga?s=infra Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

KERAMIČARSKI OBRT DB

Keramičarski radovi, Karlovac

Žakanje 3, 47276 Žakanje

PIPELIFE HRVATSKA D.O.O.

Prodaja plastičnih cijevi Hrvatska

Prosinačka ulica 7, 10431 Kerestinec

STELLA & MAR

Agencija za nekretnine Vir

Šimina Ul. 19, 23234 Vir

Hard Work

Građevinski radovi od temelja do krova Zagreb

Ulica Tomislava Krizmana 20, 10000 Zagreb

PIRAL D.O.O.

Proizvodnja aluminijskih konstrukcija Hrvatska

Zagrebačka ulica 17, Novaki, 10431 Sveta Nedelja

HANA | DIMNJAČARSKE USLUGE

Dimnjačarske usluge Zadar

Ulica samostalne satnije Briševo 20, 23000 Zadar