Reciklaža - sakupljanje, izdvajanje, prerada

ZORA TRANSPORTI J.D.O.O. Odvoz krupnog i sitnog otpada Zagreb

Podjeli tvrtku:
ZORA TRANSPORTI J.D.O.O.
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
I. Kozari put 33, 10000, Zagreb
Trenutno otvoreno: /

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

bonitetna ocjena

bonitetna ocjena 2021

Poslovni prihodi
28.200,00 (2020)
Više poslovnih informacija

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

O tvrtki

Odvoz krupnog i sitnog otpada Zagreb |


ZORA TRANSPORTI j.d.o.o. poduzeće je osnovano u Zagrebu, na adresi I. Kozari put 33.

Osnovna djelatnost ovog poduzeća uključuje odvoz krupnog i sitnog otpada, odvoz šute, a nude i selidbe kombijem. Obratite im se s apsolutnim povjerenjem.

OdvozkrupnogisitnogotpadaZagreb2

Odvoz krupnog i sitnog otpada Zagreb

Poduzeće ZORA TRANSPORTI j.d.o.o. sjedište ima u Zagrebu, a usluge za klijente su dostupne na području Zagreba i Zagrebačke županije.

Odlike suradnje s ovim poduzećem su ažurnost, profesionalnost i pouzdanost. Na željenu adresu dolaze točno prema dogovoru, uz mogućnost dolaska odmah po pozivu.

Velik broj njihovih dosadašnjih zadovoljnih klijenata svakako je njihova najbolja preporuka, što je dodatan motiv da za odvoz krupnog i sitnog otpada kontaktirate upravo ovu tvrtku.

Kompletan odvoz krupnog i sitnog otpada vrši se kvalitetnim vozilima visoke zapremnine, što omogućava preuzimanje i prevoženje veće količine otpada. Pristupačne su cijene svakako dodatan motiv da se obratite upravo njima.

OdvozkrupnogisitnogotpadaZagreb

Odgovorno zbrinjavanje krupnog otpada

Svoju djelatnost obavljaju strogo se pridržavajući rokova, te poštujući sve zakonske propise vezane uz zbrinjavanje krupnog otpada.

Za zaposlenike ovog poduzeća ilegalna odlagališta nisu opcija, te možete biti sigurni da je sav Vaš krupni otpad na sigurnom, legalnom odlagalištu.

Tvrtka ZORA TRANSPORTI j.d.o.o. garantira Vam uvijek kvalitetnu uslugu, te apsolutnu profesionalnost i susretljivost. Uvijek komunikativni i stručni zaposlenici ovog poduzeća rado će Vam objasniti sve detalje vezano uz odlaganje otpada, kako bi Vas što bolje upoznali s kompletnim procesom.

Usluge je moguće dogovoriti jednokratno, ili pak ugovoriti ga na određenoj vremenskoj bazi. Drugom opcijom postižete kontinuirano čišćenje svojeg prostora od otpada, čime se ne narušava eksterijer, te se vodi adekvatna briga o okolišu. Njihov je odvoz krupnog i sitnog otpada uvijek brz i u skladu s prethodnim dogovorom. Obratite se s povjerenjem.

sitniotpad

Odvoz sitnog otpada

Zaposlenici poduzeća ZORA TRANSPORTi j.d.o.o. ističu se kao izuzetno komunikativni, profesionalni i pedantni u svom poslu. Rado će Vam pojasniti sve detalje vezano uz usluge odvoza krupnog ili sitnog otpada - njihov je cilj maksimalno Vam olakšati suradnju, a to prvenstveno čine detaljnim informiranjem.

Kompletan će otpad biti zbrinut na odgovarajućim odlagalištima, kako ne bi predstavljali prijetnju okolišu niti stanarima gradova na čijim područjima djeluju.

Usluge odvoza vrše koristeći visokokvalitetna vozila visoke zapremnine, čime se omogućava prijevoz veće količine otpada.

Njihovi mnogobrojni zadovoljni klijenti svakako su njihova najbolja preporuka, a pristupačne su cijene dodatan motiv da ih kontaktirate.

Odvoz krupnog i sitnog otpada usluge su koje za Vas u ponudi ima poduzeće ZORA TRANSPORTI j.d.o.o. te im se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakva dodatna pitanja, slobodno im se javite na gore istaknute podatke za kontakt.


Galerija


Proizvodi i usluge


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

DVD SAMOBOR

Zaštita od požara, vatrogasna zajednica, Samobor

Stražnička 5, 10430 Samobor

DUĆAN ZDRAVE HRANE | SALVEO J.D.O.O.

Proizvodnja i distribucija domaćeg voća i povrća, Bjelovar

Andrije Hebranga 107, 43000 Bjelovar

ERLBEK PROMET J.D.O.O.

Rent a car i web shop sportske opreme Prekopakra, Požega, Novi Zagreb, Travno, Zagreb

Ante Starčevića 82, 34550 Prekopakra