Organizacija prostora za proslave

ASTAREA EXPO Najkvalitetnije iznajmljivanje i postavljanje šatora, Istra

Podjeli tvrtku:
ASTAREA EXPO
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Stancija Vodopija 15, 52449, Bašarinka
Trenutno otvoreno: 8-16 i prema dogovoru sa klijentom

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  8-16 i prema dogovoru sa klijentom
 • utorak
  8-16 i prema dogovoru sa klijentom
 • srijeda
  8-16 i prema dogovoru sa klijentom
 • četvrtak
  8-16 i prema dogovoru sa klijentom
 • petak
  8-16 i prema dogovoru sa klijentom
 • subota
  8-16 i prema dogovoru sa klijentom
 • nedjelja
  -

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

O tvrtki

ASTAREA EXPO bavi se iznajmljivanjem šatora te pjeskarenjem.

 • Iznajmljivanje šatora i opreme
 • Usluge pjeskarenja

Želite organizirati poslovni skup, modnu reviju, festival, prezentirati svoj novi proizvod, ili proslaviti neki važan događaj? Sve brige prepustite nama, mi brinemo i za najmanje detalje kako Vi ne biste trebali! S Vama smo na svakom koraku.Kod organizacije događaja mora se predvidjeti nepredvidivo, treba poznavati uvjete i i materijale, biti spreman na razne komplikacije, znati brzo reagirati i improvizirati pod najvećim pritiskom, biti precizan, pouzdan i točan. 


iznajmljivanje-satora-o-nama-310x230


iznajmljivanje-satora-o-nama2-310x230

dugogodisnje-iskustvo-225x160

Što je sodablasting? Sodablasting je proces primjene sode bikarbone na površinu posredstvom komprimiranog zraka. Pod pritiskom se tjeraju sitne čestice topljive sode na površinu koje se kod udara lome, pritom ispuštaju energiju na cijelu površinu i na takav način je čiste, a da je pritom ne oštećuju. Soda je tvar koja je topljiva, nije zapaljiva, ne iziskuje iskrenje te nije otrovna.Takav proces je ekološki prihvatljiv te nadasve siguran.Prve zabilježbe takvog načina čišćenja datiraju od prije trideset godina iz SAD-a. Tamošnji inženjeri željeli su očistiti čeličnu i bakrenu površinu kipa Slobode, a da pritom ne ugroze ili oštete površinu samog kipa kao ni okoliš oko njega. Shvatili su da se pomoću sode može lako skinuti prljavština, masnoća sloj po sloj, pritom ostavljavljajući temeljnu površinu netaknutom. 

pjeskarenje

Sodablasting je ne-destruktivna metoda čija je primjena široka i svestrana.Koriste je u svim industrijskim sektorima (lakoj i teškoj industriji, čišćenje pogonskih strojeva i alata), mnogim područjima gospodarstva, graditeljstva i zidarskih radova (izgradnja i obnova fasada, spomenika, kipova, povijesnih struktura), automobilskim industrijama, teškim industrijama, lakirnicama, remontnim brodogradilištima i marinama (čišćenje trupa broda), prehrambenoj industriji (čišćenje i odmaščivanje prehrambemih objekata i predmeta poput tava, roštilja i ostalih na kojima se sakuplja prljavština),
zrakoplovstvu i sl.Ima neograničenu primjenu u čiščenju: aluminija, pokretne opreme, masnoće/uljnog taloga, kod zidarstva/fasada, plijesni, stakla, hrđe, kamiona i prikolica, bazena, motornih komponenti, grafita, žvakačih guma, pumpa, drva cigle i dr.Može se koristiti i na potencijalno opasnim područjima poput benzinskih crpki i sl. zato što je takve prirode da nije zapaljiva, ne iskri te nije otrovna.Koriste je i u čiščenju pri niskim temperaturama ili temperaturama ispod nule zato što ne zahtjeva upotrebu vode te ne može doći do smrzavanja.Prednost Sodablasting procesa u odnosu na druge je ta što je takva metoda inovativna i svestrana, organska i ekološka, omogućava brzo čiščenje uz uštedu vremena i novca.Smješteni smo u Poreču, djelujemo u cijeloj regiji , u čemu nam pomaže dugogodišnje iskustvo u sektoru, a specijalizirali smo se za organizaciju raznih vrsta događaja i stekli niz zadovoljnih klijenata. Posebno smo se isprofilirali u organizaciji boat showa,


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  8-16 i prema dogovoru sa klijentom
 • utorak
  8-16 i prema dogovoru sa klijentom
 • srijeda
  8-16 i prema dogovoru sa klijentom
 • četvrtak
  8-16 i prema dogovoru sa klijentom
 • petak
  8-16 i prema dogovoru sa klijentom
 • subota
  8-16 i prema dogovoru sa klijentom
 • nedjelja
  -

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

SALTY ADVENTURE D.O.O.

Turistički brod sa skiperom u Splitu

Ulica grada Antofagaste 10, 21000 Split

HOTEL AURORA

noćenja sa doručkom u hotelu u Puli

Put od fortica 100, 52100 Pula

BISTRO PIZZERIA VRILO

Riblji i mesni specijaliteti Supetar

Vrilo 1, 21400 Supetar

SAN SERVOLO TURIZAM

Alkoholna i bezalkoholna pića, Novigrad

Sveti Servul 7 B, 23312 Novigrad

SANTOR TRAVEL

Izleti brodom na Palagružu i Lastovo

Zaklopatica 13, 20290 Lastovo

PIZZERIA MAMMA MARGHERITA

Najbolje pizze Dubrovnik

Ulica između Polača 7, 20000 Dubrovnik