Obrada i proizvodnja kamena i betona

SGS KLESARSKI OBRT Izrada nadgrobnih spomenika i stepenica od kamena Križevci

Podjeli tvrtku:
SGS KLESARSKI OBRT
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Zagrebačka 50, 48214, Sveti Ivan Žabno
Trenutno otvoreno: po potrebi/dogovoru

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  po potrebi/dogovoru
 • utorak
  po potrebi/dogovoru
 • srijeda
  po potrebi/dogovoru
 • četvrtak
  po potrebi/dogovoru
 • petak
  po potrebi/dogovoru
 • subota
  po potrebi/dogovoru
 • nedjelja
  /

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

O tvrtki

Potrebna vam je obrada materijala? SGS KLESARSKI OBRT bavi se izradom nadgrobnih spomenika i stepenica od kamena u Križevcima, te vam uvijek stoji na raspolaganju.


Izrada nadgrobnih spomenika i stepenica od kamena Križevci


Izrada nadgrobnih spomenika i stepenica od kamena Križevci

SGS KLESARSKI OBRT, VL.GORAN MATANOVIĆ sjedište ima u mjestu Sveti Ivan Žabno, na području Koprivničko-križevačke županije. Kao glavnu djelatnost ističe rezanje, oblikovanje, obradu i postavljanje svojih proizvoda od kamena. U sklopu djelatnosti bave se izradom i postavljanjem grobnica, nadgrobnih spomenika i pripadajućih elemenata.

Također se bave planiranjem, odabirom materijala i uređenjem interijera i eksterijera te izradom i postavljanjem raznih dekorativnih elemenata od kamena, izradom i postavljanjem prozorskih klupčica, stepenica.

Izrada nadgrobnih spomenika i stepenica od kamena dio su usluga koje nudi klesarski obrt SGS, kojem se s povjerenjem možete obratiti.


Izrada nadgrobnih spomenika i stepenica od kamena u gradu Križevcima


Kvalitetna usluga pristupačne cijene

Ukoliko su Vam potrebne upravo ove usluge onda se nalazite na pravom mjestu. Ovaj obrt je do sada zadobio velik broj zadovoljnih klijenata koji ga rado preporučuju drugima.

Ono što izdvajaju iz svoje ponude su spomenici, prozorske klupčice i stepenište. Cijena usluga u njihovoj ponudi je povoljna, a omjer cijene i kvalitete je ono što je zajamčeno. Ukoliko imate nekih pitanja slobodno im se obratite i oni će odgovoriti na svako.

Izrada nadgrobnih spomenika i stepenica od kamena ono je što za Vas u svojoj bogatoj ponudi ima klesarski obrt SGS iz Koprivničko-križevačke županije kojem se s povjerenjem možete obratiti.


Izrada nadgrobnih spomenika i stepenica od kamena Križevci, Hrvatska


Vrhunski kamenoklesarski radovi

Klesarski obrt SGS nudi usluge izrade nadgrobnih spomenika i stepenica od kamena. Nalazi se u Svetom Ivanu Žabnom, na adresi Zagrebačka 50.

Uspješnim poslovanjem stekli su brojne zadovoljne klijente koji hvale i preporučuju njihove usluge izrade nadgrobnih spomenika i stepenica od kamena. Svoje usluge klesarski obrt SGS nudi po povoljnoj cijeni, prilagođenoj tržištu. Profesionalni i ljubazni zaposlenici stoje vam na raspolaganju i rado će odgovoriti na sva vaša pitanja vezana za usluge izrade nadgrobnih spomenika i stepenica od kamena.


Izrada nadgrobnih spomenika i stepenica od kamena Križevci u RH


Kvalitetna usluga pristupačne cijene

Ukoliko su Vam potrebne upravo ove usluge onda se nalazite na pravom mjestu. SGS KLESARSKI OBRT je do sada zadobio velik broj zadovoljnih klijenata koji ga rado preporučuju drugima.

Ono što izdvajaju iz svoje ponude je izrada nadgrobnih spomenika i stepenica od kamena čija je cijena vrlo pristupačna. Omjer cijene i kvalitete je ono što je zajamčeno. Ukoliko imate nekih pitanja slobodno im se obratite i oni će rado odgovoriti na svako. Na Vama je samo da ih kontaktirate!

Izrada nadgrobnih spomenika i stepenica od kamena dio su usluga koje nudi klesarski obrt SGS, kojem se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte.


Galerija


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  po potrebi/dogovoru
 • utorak
  po potrebi/dogovoru
 • srijeda
  po potrebi/dogovoru
 • četvrtak
  po potrebi/dogovoru
 • petak
  po potrebi/dogovoru
 • subota
  po potrebi/dogovoru
 • nedjelja
  /

Nadgrobni spomenik

Poštovani, zamolili bi Vas i ponudu za "uređenje/oblaganje" kupljene betonirane tipske grobnice dimenzije 120*250*30, ploče 100*200*5 te poda oko grobnice, 20-tak cm sa svake strane. Nismo informirani o mogućnostima- vrsti kamena i sl pa ako Vam ne bi bio problem poslati nam par ponuda - jeftinijih i skupljih varijanti. Naravno trebamo i nadgrobnu ploču, jednostavniju, bez slika, veličine recimo kvadrat (ili manje?) i Vašu montažu. Izrada nije žurna iako bi roditelji to htjeli "riješiti". Zahvaljujem, LP J Mrvčić

Odgovor - SGS KLESARSKI OBRT

Pozdrav evo javljam vam se povodom vašega upita za oblačenje grobnice cijene vam se kreču od 15.000,00kn pa do 22.000,00kn za kompletno oblačenje grobnice sa svime: sastrane odozgo pokrovna postolje spomenik lampaš vaza slova, niste napisali gdje se treba raditi na kojem groblju u tom rasponu cijena imate 5-6 vrsta kamena. Kontakt: Goran 098436120 Lijep pozdrav i nadam se uspješnoj suradnji na obostrano zadovoljstvo


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

LITURA NOVA D.O.O.

Pouzdano knjigovodstvo i računovodstvo Rijeka

Pomerio 23, 51000 Rijeka

CM AUTO OPREMA D.O.O

Prodaja i ugradnja autodijelova Trešnjevka, Zagreb

Baštijanova 1a, 10000 Zagreb

CUCULIĆ, OBRT ZA USLUGE ČIŠĆENJA OBJEKATA I ODRŽAVANJE OKOLIŠA

Čišćenje objekata i održavanje okoliša Rijeka, Hreljin

Meja Gaj 60, 51226 Hreljin

IZNAJMLJIVANJE SOBA MALA KUĆA

Najam soba, Bilje, Kopački Rit, Osijek

Ritska 1, 31327 Bilje

URED OVLAŠTENE ARHITEKTICE DANIRA MATOŠIĆ MATIČEVIĆ

Arhitektonsko projektiranje i urbanizam Split

Bribirska 5a, 21000 Split