Prijevoz tereta i robe, selidbe

HORA Homeopat Zadar

Podjeli tvrtku:
HORA
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Ulica Viktora Vide 7, 23000, Zadar
Trenutno otvoreno: /

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

O tvrtki

Homeopat Zadar |Povratak prirodi i njenim temeljnim principima naša je centralna ideja.

U ljudskom tijelu ti isti principi djeluju od samog začetka. Um, emocija i fizički oblik u neprestanoj su komunikaciji i djeluju kao cjelina. Ako postoji prepreka, problem ili simptom na bilo kojoj od tih razina reflektirati će se i na ostale dvije. Proporcionalno tome i izliječenje se mora odraziti na svim nivoima.

Zato smo u HORI objedinili 3 osnovne metode koje primarno potiču iscjeljenje na patologiji koja vas najviše opterećuje, što će ublažiti i otkloniti i smetnje u "komunikaciji" sa ostalim aspektima.


❤️HOMEOPATIJA- je kompleksna medicina koja riješava uzrok problema, najčešće vezan uz emocionalna ili mentalna previranja koja su prouzročila fizičku patologiju. Naše biće radi balans u neravnoteži tako da bolest "rasporedi" na više frontova da bi "izvuklo živu glavu". Homeopatskom konzultacijom dolazimo do srži problema, naše esencije, naše posebnosti i individualnosti kao i specifične reakcije na podražaje. Tim pristupom tražimo odgovarajuću remediju iz biljnog, životinjskog ili mineralnog carstva. Remedijom liječimo čovjeka, ne bolest. Bolest će otići kad se čovjek vrati u svoj balans.

❤️ BACHOVE CVIJETNE ESENCIJE su pripravci nježnih cvijetnih latica topljenih u vodi. Biljke kao i čovjek imaju svoju frekvenciju, vibraciju koja stimulira i okoliš. Konzumirajući cvijetne kapi i mi postajemo to okruženje. Umirujući prvenstveno emocije koje nas sputavaju ; strahove, nemir, neodlučnost, nezadovoljstvo, frustraciju, preopterećenost, žalost, pesimizam, duboku tugu, nestrpljivost... za krajnji rezultat ublažit će i druge tegobe te otvoriti vidike i vratiti radost života. Kako zračimo tako i privlačimo pa novim entuzijazmom otvaraju nam se spontano i nove životne prilike...

❤️ SCHUSSLEROVE tkivne soli primarno djeluju na oštećeni fizički obrazac prouzrokovan disbalansom u metaboličkom i ćelijskom nivou našeg postojanja. 

12 staničnih tkivnih soli prirodno nosimo u sebi do kraja svog života. Njihovim deficitom javlja se specifična patologija npr. propadanje koštanog ili zubnog tkiva, oštećenje kože, sekreti, poremećaj tjelesnih tekućina, edemi, proljevi, zatvori, izlučevine, opadanje kose i brojne druge deformacije. Određivanje terapije tkivnim solima uvelike popravlja kvalitetu života kao i absorpciju mineralnih tvari iz hrane. 

Sve tri metode međusobno se mogu kombinirati, kao što su komplementarne i sa nekim drugim terapijama.

Sve preparate veže isti homeopatski princip a to je da su razrijeđeni i apsolutno ne toksični za sve uzraste.

🍎 U HORI možete obaviti i test INTOLERANCIJE na hranu uz savjetovanje kako se hraniti u skladu sa onim istim prirodnim zakonima, u kojima je ključ : JEDNOSTAVNOST. Rasteretite svoj probavni sustav, očistite ga od nagomilanog otpada, tonirajte i hidratizirajte i prodišite punim plućima. Mi ćemo vam objasniti kako 😉.


Galerija


Proizvodi i usluge


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

APARTMANI HELENA

Povoljni apartmani, pogled na more Rab

Kampor 206, 51280 Rab

MAX STUDIO, OBRT ZA TRGOVINU

Odjeća za bebe, djecu i odrasle, Rijeka

Nikole Tesle 1, 51000 Rijeka

FORUM DUBROVNIK D.O.O.

Arhitektonsko projektiranje i investiranje, Dubrovnik, Zagreb

Iva Vojnovića 61 a, 20000 Dubrovnik

EKO UNIKUM J.D.O.O.

Kompletno uvođenje elektro i klima instalacija, Novalja

Orlje 54/A, 53291 Novalja