Građevinski materijal, veleprodaja i maloprodaja

BETON KUKEC D.O.O. Betonski proizvodi Ivanić Grad

Podjeli tvrtku:
BETON KUKEC D.O.O.
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Franje Jurinca 2, 10310, Ivanić Grad
Trenutno otvoreno: /

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

Nađite nas preko

Nađite nas preko

O tvrtki

Potrebni su vam materijali za gradnju?  BETON KUKEC D.O.O. u ponudi ima betonske proizvode u Ivanić Gradu, te je ovo prilika koju ne želite propustiti. 


Betonski proizvodi Ivanić Grad u Hrvatskoj


Betonski proizvodi Ivanić Grad

BETON KUKEC D.O.O. nadaleko je poznat poslovni subjekt koji proizvodi vrhunske proizvode od betona. Specijalizirani su za proizvodnju svih vrsta betonskih proizvoda te proizvodnju svježeg betona i pumpanje istoga.

Pri izvođenju svih vrsta radova koriste isključivo visokokvalitetne materijale, otporne na vremenske nepogode, kako bi i finalni proizvod bio što bolje kvalitete.

Proizvodi su vrhunske kvalitete, a tvrtka posluje prema najvišim standardima uspješnog poslovanja.

U sklopu prodajnog asortimana zastupljen je velik broj kvalitetnih proizvoda, od betonskih cijevi koje se koriste za izgradnju kanala do stupova i opločnjaka.

Djelatnici tvrtke kontinuirano se usavršavaju, a tvrtka posluje u skladu sa zahtjevima suvremenog poslovanja i željama i potrebama svojih klijenata.

Obratite im se s povjerenjem!


Betonski proizvodi u Ivanić Gradu u Hrvatskoj


Proizvodi od betona

Prvoklasan beton možete pronaći u prodajnom asortimanu poslovnog subjekta BETON KUKEC D.O.O.

Sjedište tvrtke je u Kloštar Ivaniću, na području Zagrebačke županije, na adresi Franje Jurinca 2. Betonski proizvodi samo su djelić bogate ponude tvrtke BETON KUKEC D.O.O. Obratite se s povjerenjem! Cijena proizvoda od betona je vrlo pristupačna, a omjer cijene i kvalitete je ono što možete očekivati postanete li njihov kupac. Posjetite ih prvom prilikom i sami se uvjerite u navedeno. S njima nećete pogriješiti! Tvrtka se bavi proizvodnjom betona i betonskih proizvoda, proizvodnjom svježeg betona, ugradnjom betona - pumpama, proizvodnjom betonskih proizvoda: cijevi, rubnjaci, stupovi, kanalice, blokovi, opločnjaci, tlakači te ostalih proizvoda od betona.

Tim stručnjaka nastoji biti dostupan svojim klijentima u svakom trenutku, a to su prepoznali i brojni vjerni klijenti koji su širili dobru reputaciju.

Obratite im se s povjerenjem, garantiramo da vas neće razočarati. Tim BETON KUKEC-a Vas čeka!


Betonski proizvodi Ivanić Grad RH


Vrhunski građevinski materijali 

BETON KUKEC D.O.O. nudi usluge betonskih proizvoda. Nalazi se u Ivanić Gradu, točnije, na adresi Franje Jurinca 2. Njihova najbolja garancija je niz zadovoljnih klijenata koji su ovo dobro ime proširili dalje. 

Dosadašnjim uspješnim poslovanjem stekli su brojne zadovoljne klijente koji hvale i preporučuju njihove usluge betonskih proizvoda. Pri radu koriste vrhunske građevinske materijale kako bi dobili najbolje rezultate u što kraćem vremenskom razdoblju. Svoje usluge BETON KUKEC D.O.O. nudi po povoljnoj cijeni, prilagođenoj tržištu. Profesionalni i ljubazni djelatnici stoje vam na raspolaganju i rado će odgovoriti na sva vaša pitanja vezana za usluge betonskih proizvoda. Kontaktirajte ih već danas!

Ako ste u potrazi za uslugama betonskih proizvoda, kontaktirajte BETON KUKEC D.O.O. S njima nećete pogriješiti!


Betonski proizvodi Ivanić Grad u RH


Povoljna cijena 

Zapošljava profesionalne djelatnike koji će svojom stručnošću i iskustvom, znanjem i talentom, ljubaznošću i predanošću učiniti da se kod njih osjećate ugodno, te će Vam s lakoćom udijeliti savjete i informacije vezane za usluge.

Njihov tim čine stručnjaci sa širokim znanjem i vještinama stečenim kroz dugogodišnje iskustvo i sudjelovanje u značajnim projektima. 

Pronaći ju možete na adresi Franje Jurinca 2 u Ivanić Gradu. Ova tvrtka ima dugogodišnje iskustvo u radu koje je jedan od najboljih pokazatelja koliko je njihov rad kvalitetan. Vrlo su profesionalni i stručni te poštuju želje i potrebe klijenata, što su oni i prepoznali i zbog čega ih rado preporučuju drugima.

Ako ste u potrazi za uslugama betonskih proizvoda, kontaktirajte BETON KUKEC D.O.O. iz Ivanić Grada. S njima nećete pogriješiti!

Za sve informacije, upite i rezervacije, obratite se na navedene kontakte.


Galerija


Proizvodi i usluge


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

betonska cijev

Poištovani,dali imate betonske cijevi promjera 30 cm dužine 4 m ili u segmentima koja bi služila za premoštavanje kanala oborinskih voda uz asfaltiranu cestu i izradu kolnog prilaza na parcelu.Molim cijenu i okvirnu težinu ili mogućnost dovoza na lokaciju (staklena ulica 1, Bunjani)

Odgovor - BETON KUKEC D.O.O.

Poštovani, betonske cijevi fi 30 cm ( unutarnji promjer) imamo u ponudi, ali su samo od 1 m dužine, duže cijevi od toga ne radimo. Cijeb fi 30 cm košta 60,45 kn/kom i teška je 100 kg/kom. Prijevoz na lokaciju Bunjani sa istovarom iznosio bi 225,00 kn. Sve navedene cijene su sa PDV-om. Srdačan pozdrav, Beton Kukec


vodovodna šahta 110/140/120-

poštovani molim Vas cijenu za dvodjelnu vodovodnu šahtu za tri brojila, minimalnih unutarnjih dimenzija 110/140/120 sa otvorom za ulaz 60/80 ako je moguće i poklopcem Dostava u Sesvete, Savska 2c

Odgovor - BETON KUKEC D.O.O.

Poštovani, na žalost tako veliki vodomjer mi ne proizvodimo. U ovaj koji imamo idu maksimalno 2 vodomjera, a i to morate pitati vaše nadležne u vodoopskrbi, jer puno stvari ovisi o njima. Ulaz u šaht je 60x60 cm. Cijena dvodjelne vod. šahte kakvu mi proizvodimo sa otvorom 60x60 ( limeni poklopac isključivo za pješačku zonu) je 1.389,96 kn/kom ( s PDV-om). Dostava i istovar na gradilište 450,00 kn ( s PDV-om). Srdačan pozdrav, Beton Kukec


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

IVETIĆ D.O.O.

Audio i video oprema Rovinj Istarska županija

43 Istarske divizije 35, 52210 Rovinj

FUTURA AUTO D.O.O.

Servis Toyota vozila Varaždin

Optujska 169/A, 42000 Varaždin

KOD ANTE

Seoski turizam i domaća janjetina i kozetina Maranovići

Saplunara 17, Saplunara, 20224 Maranovići

STALNI SUDSKI VJEŠTAK LIDIJA VAREŠKO, ING.GRAĐ.

Pouzdana i kvalitetna procjena nekretnina Istra

Radićeva 5, 52100 Pula

URED OVLAŠTENOG INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA, GAVRANIĆ GORAN, ING. GRAĐ.

Projektiranje i nadzor u građevini te konstrukcije, Slavonski Brod

Tina Ujevića 34, 35000 Slavonski Brod