Završni građevinski radovi

ŠIPURA-PROMET D.O.O. Betonske parapete i nogostupi Zagreb

Podjeli tvrtku:
ŠIPURA-PROMET D.O.O.
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Krajačići 2,Kašinska Sopnica, 10362, Kašina
Trenutno otvoreno: /

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

bonitetna ocjena

bonitetna ocjena 2024

Poslovni prihodi
436.872,82 (2023)
Broj zaposlenih:
1 (2023)
Više poslovnih informacija

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

O tvrtki

Betonske parapete i nogostupi Zagreb |


ŠIPURA-PROMET d.o.o. tvrtka je koja djeluje na području Zagrebačke županije, sa sjedištem u Kašini. S radom je krenula 1994. godine.

Kao primarna djelatnost ističu se završni radovi u graditeljstvu, u čemu imaju bogato iskustvo. Dugogodišnja tradicija uspješnog poslovanja jamstvo je nadaleko poznate kvalitete.


sipura


Betonske parapete i nogostupi Zagreb

Tvrtka ŠIPURA-PROMET d.o.o. sjedište ima u Kašini na području Zagrebačke županije, gdje djeluje od 1994. godine. Specijalizirani su za izvođenje završnih radova na području građevine. Pri izvođenju svih radova koriste visokokvalitetne materjale i opremu koja je suvremena, a sve kako bi pružili besprijekornu uslugu. 

U bogatoj ponudi su također i:

 • iskopi mini bagerima
 • uređenje i dizajn dvorišta i vrtova
 • postava opločnika

U svemu od navedenog ima dugogodišnje iskustvo. Od usluga su na raspolaganju i betonske parapete, izrada nogostupa, izrada popločnika i betonskih ograda, kao i usluge završnih radova i iskopa bagerom.

Betonske parapete i nogostupi poslovi su koje s potpunim povjerenjem možete prepustiti tvrtki ŠIPURA-PROMET d.o.o., koja slijedi visoke standarde poslovanja.


Betonske_parapete_i_nogostupi_Zagreb


Građevinske usluge po pristupačnim cijenama

Ova tvrtka je tijekom svog dugogodišnjeg rada stekla velik broj zadovoljnih korisnika koji im se uvijek rado vraćaju i preporučaju ih drugima.

Ono u čemu su specijalizirani su završni radovi u graditeljstvu. Također, pružaju i usluge iskopa mini bagerima i postave opločnika pa ukoliko ste u potrebi za uslugama ovakve vrste, s njima nećete pogriješiti.

Cijene usluga u ponudi ove tvrtke sa sjedištem u Kašini su vrlo pristupačne, što je još jedan od razloga zašto biste im se trebali obratiti za usluge ove vrste.

U svom rade koriste materijale koje odlikuje iznimna kakvoća te modernu opremu.

Betonske parapete i nogostupi Zagreb usluge su koje u ponudi za Vas ima tvrtka ŠIPURA-PROMET d.o.o. s kojom nećete pogriješiti.


betonskiproizvodi1

Kvalitetni završni radovi

ŠIPURA-PROMET d.o.o. nudi usluge betonskih parapeta i nogostupa. Nalazi se u Kašini, na adresi Krajačići 2, Kašinska Sopnica

Uspješnim poslovanjem stekli su brojne zadovoljne klijente koji hvale i preporučuju njihove usluge betonskih parapeta i nogostupa. Pri radu koriste kvalitetne alate i opremu kako bi dobili najbolje rezultate u što kraćem vremenskom razdoblju. Svoje usluge ŠIPURA-PROMET d.o.o. nudi po povoljnoj cijeni, prilagođenoj tržištu. Profesionalni i ljubazni djelatnici stoje vam na raspolaganju i rado će odgovoriti na sva vaša pitanja vezana za usluge betonskih parapeta i nogostupa

Ako ste u potrazi za uslugama betonskih parapeta i nogostupa, javite se tvrtki ŠIPURA-PROMET d.o.o. 

Za sve dodatne informacije obratite se na navedene kontakte.


Galerija


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  /
 • utorak
  /
 • srijeda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Adaptacija vodomjernog šahta

Poštovani g. Šipura, Nastavno na današnji razgovor za prezidavanje šahta na lokaciji Podsused, Zeverka 15. (preko puta ZET garaža), šaljem Vam u prilogu PROJEKT i TROŠKOVNIK. Nama treba ponuda, prilažem u sadržaju maila specifikacije troškova (ukoliko ne možete otvoriti u prilogu maila) te Vi možete napraviti po njemu svoju ponudu, čim izađete na teren. Možete me povratno kontaktirati na mail: brckovimartina@gmail.com Hvala unaprijed. OPIS USLUGE Jed. Mj. Količina Cijena Iznos 1. Dovoz strojeva, materijala i opreme na gradilište ovisno o veličini stroja kom 1,00 2. Ograđivanje zone obuhvata radova zah 1,00 3. Strojno rezanje asfalta I betona u sloju 10 cm m1 6,00 4. Strojno razbijanje Ab ploče hidrodinamičkim čekićom m2 1,00 5. Zatvaranje postojećeg otvora za ulaz u okno kom 1,00 6. Dobava ugradnja batude 16/32 m3 3,50 7. Dobava i ugradnja armaturne mreže Q 188 ( 3 kg/m2 ) kg 30,00 8. Nabijanje rebraste armature 8 mm u tijesnu rupu, radi povezivanja novog zida sa postojećim oknom. Jedna šipka 8 mm, dužine 25 cm ( 10 cm u tijesnu rupu , svakih 15 cm, Ukupno 40 kom, 10 m1 x 0.4 kg/m1 = 4 kg kom 40,00 9. Dobava i ugradnja oplate zah 8,00 10. Ručno ugrađivanje betona m3 0,70 11. Izvedba denivelacije za prihvat i prepumpavanje vode u oknu kom 1,00 12. Dobava i ugradnja penjalica za šaht, rebrasta armatura 18 mm , dim 40 x 15 kom 4,00 13. Dobava i ugradnja asfalta u sloju 6 cm m2 1,00 13. Čišćenje gradilišta, utovar i odvoz viška materijala kom 1,00 UKUPNO BEZ PDV-A S poštovanjem, Martina Brcković


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

INVEST GAMMA D.O.O.

Završni radovi i ključ u bravu Zagreb

Trakošćanska 6, 10000 Zagreb

MATANOVAC J.D.O.O.

Tapeciranje namještaja i automobila Karlovac

Senjska ulica 48 , 47000 Karlovac

ANTONIJA I VLADIMIR j.d.o.o.

I REVIZIJSKE DJELATNOSTI,POREZNO SAVJETOAVNJE ZAGREB

3.TREBEVIĆKI ODVOJAK 1, 10000 Zagreb

BO-DAL, GRAĐEVINSKI OBRT

Unutarnji i vanjski završni radovi Blato

Potirna 59, Gornja Grbača, 20271 Blato

RESTORAN OMEGA | MEGA TREND D.O.O.

Odličan restoran i organizacija proslava uz more, Šibenik

Mandalinskih žrtava 11, 22000 Šibenik