Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515ALUM - PROMET D.O.O.

Proizvodnja štednjaka i peći na kruta goriva i štednjaci posebnih namjena Krapina, Hrvatska

Gornje Jesenje 90, 49233 Gornje Jesenje

Tvrtka ALUM - PROMET D.O.O. sa sjedište u Gornjem Jesenju osnovano je početkom 1993. godine sa osnovnom metalo-prerađivačkom djelatnošću.

Prvi su poslovi bili usluge zavarivanja uljnih lonaca, ventilatora, zaštitnih mreža i ostalih dijelova sistema za kočenje na lokomotivama i tramvajima za njemačkog naručitelja.

Nakon pune četiri godine suradnje sa njemačkim partnerom, koji odlazi u mirovinu i prestaje s tom djelatnošću, poduzeće se prilagođava domaćem tržištu i počinje proizvodnja samostojećih peći (štednjaka) na kruta goriva za centralno grijanje i bez centralnog grijanja.

Prvi štednjaci bili su dijelom vezani na veličine koje su se nalazile na tržištu, no uvidjeli smo da postoji interes za veličinama, oblicima, dizajnom kakav ne postoji, pa smo se prilagodili različitim vrstama i veličinama, a posebno smo ponosni na mogućnost izvedbe po specijalnim narudžbama.

U proizvodnji koristimo materijale koji mogu podnijeti različita opterećenja, a u dugotrajnoj upotrebi ostaju jednako lijepi i kvalitetni.

Tako se za proizvodnju jednog štednjaka ili peći koristimo rostfrei (inox) limovima, kotlovskim limovima, visokokvalitetnim šamotnim opekama ili granulatima te opremom od mesinga i aluminija.

Štednjaci su izrađeni od rostfrei-a polirani do visokog sjaja ložišta obložena najkvalitetnijim šamotom. Veliki izbor vrsta, dizajna i dimenzija. Mogućnost otplate na rate.


Proizvodnja štednjaka i peći na kruta goriva i štednjaci posebnih namjena usluge su koje nudi ALUM - PROMET D.O.O.


Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /


OCJENI TVRTKU
;