Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515
Gradnja i nekretnine

Gradnja i nekretnine


Garažna vrata trebaju biti visoke kvalitete i praktična, štoviše, moraju biti vizualno u skladu s izgledom vaše kuće.

Pregledajte između različitih pružatelja usluga i pronađite prava vrata za Vas. Garažna vrata čine više od 20% površine pročelja kuće.Izgled garažnih vrata može podići ukupan izgled vašeg objekta.

Investicija u kvalitetna garažna vrata je dugoročna.Sigurna vrata štite vas i vašu obitelj od neželjenih ozljeda, a vašeg limenog ljubimca od oštećenja.Garažna vrata s većom izolacijom štede energiju i vaš novac.Kvalitetna garažna vrata povećavaju sigurnost i dodaju vrijednost Vašem stambenom objektu. Garažna vrata današnjice mogu biti daleko povoljnija u financijskom smislu i jednostavna, izborom stilova moderna ili klasična, različitih okvira, materijala i načina otvaranja, ručnog, poluautomatskog, automatskog i senzorskog manevriranja, ovisno o željama i potrebama potencijalnih kupaca. prikaži više...


KRILNA GARAŽNA VRATA

Krilna garažna vrata su predviđena za prostore gdje je potrebna svakodnevna komunikacija vanjskog i unutarnjeg prostora, najčešće za obiteljske potrebe. Mogu se također napraviti kao trokrilna pa se dvoja krila otvaraju preklopno na jednu stranu po potrebi šireg ulaska u garažu npr. automobilom, a ako se pak želi ući u garažu za sitne potrebe otvara se samo jedno krilo koje je tada u funkciji ulaznih vrata. Takva garažna vrata se mogu otvarati unutar prostorije ili prema vanjskom prostoru. Na donjoj strani garažnih vrata se nalazi prag koji omogućava zatvaranje krila garažnih vrata i dobro brtvljenje, od inoxa je tako da je otporan na propadanje.

ROLO GARAŽNA VRATA

Rolo garažna vrata su predviđena za garažne otvore gdje je prioritet ulaska u garažu sa većim širinama vozila ili primjerice radionski prostori gdje se ulazi u garažu sa teretima i koristi maksimalno svjetlosni otvor za ulazak. Također ne zauzimaju visinu prostora kao recimo segmentna garažna vrata koja imaju vodilice ispod stropa nego se lamele namotavaju u rolet kutiju koja je iznad vrata. Kod rolo garažnih vrata ne postoji prag tako da je olakšan ulazak u garažu. Rolo garažna vrata se isporučuju na automatski pogon sa kvalitetnim i izdržljivim motorima za namotavanje lamela. Pogon je alternativno i ručni na kurblu, ako recimo, nestane struje pa motor nije u upotrebi. Lamele su od aluminija, a zadnja lamela kod spuštanja ima gumenu brtvu tako da brtvi sa podlogom. Rolo garažna vrata stvaraju više prostora u Vašoj garaži. Kod parkiranja automobila možete stati ispred samih vrata. Nakon ugradnje rolo garažnih vrata, za razliku od sekcijskih garažnih vrata ovdje strop ostaje slobodan. Motorni pogon kod rolo vrata zahtjeva stvarno minimalno održavanje. Vrata su izuzetno tiha dok su u pogonu.

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA

Sekcijska garažna vrata se mogu koristiti i na obiteljskim kućama i za potrebe radionskih ili skladišnih prostora. Također se mogu ugraditi i svjetlosni otvori ili pješačka vrata po potrebi. Sekcijska garažna vrata otvaraju se okomito i zaustavljaju tik uz strop. Takvom konstrukcijom omogućuje se maksimalno iskorištavanje prostora u garaži i ispred nje. Garažna sekcijska vrata mogu se ugraditi u svaki garažni otvor, ostavljaju više prostora za prolaz vozila ili osoba i optimalno su izolirana. Savršeno riješenje za naknadnu modernizaciju: npr. jači motorni pogon, prozori za garažna vrata, ozraćnici... Sekcijska vrata uvijek odgovaraju - nebitno da li otvor Vaše garaže pravokutan ili zakošen, ima segmentni ili pravi luk. 

BOČNA GARAŽNA VRATA

Bočna garažna vrata najbolje su rješenje za brz, siguran i elegantan ulazak u garažu. Služe kao alternativa segmetnim vratima s pješačkim prolazom. Samo jedne od brojnih prednosti ovih vrata su: ušteda prostora, brz ulazak u garažu, čuvanje topline, nemaju opruge i sajle, vrlo sigurna i dugotrajna vrata (aluminijski hardver) te vrlo modernog izgleda i rješenja ulaska. Vrata se slažu od više panela poslaganih okomito koji klize na lijevu ili desnu stranu. Bočna sekcijska vrata imaju niz prednosti: ostavljaju puno prostora ispod stropa garaže. Zahvaljujući bočnom otvaranju vrata, strop garaže možete nesmetano koristiti primjerice za pohranu daske za surfanje ili kanua. Zbog svoje koncepcije bočna sekcijska vrata korisna su i kod složenih situacija ugradnje, npr. u slučajevima zakošenog krova. Brz prilaz garaži- s novim bočnim sekcijskim vratima funkcija prolaznih vrata je standard. To znači da se vrata mogu otvoriti i samo malo kako biste brzo ušli u garažu, bez obzira na to da li su Vaša garažna vrata opremljena motorom ili se otvaraju ručno. Vrlo je praktično i skraćuje vrijeme čekanja kada primjerice samo želite uzeti svoj bicikl iz garaže.

INDUSTRIJSKA VRATA

Industrijska vrata su čvrsta, mirna u radu, uglađena, ekonomična, dugotrajna i pouzdana... To su samo neke od značajki garažnih vrata za industriju. Uz stropne ili bočne motore možete prilagoditi snagu vrata Vašim potrebama i zahtjevima.

PODIZNA KIP VRATA

Jednostavnost i čvrstoća čelika izbor je koji jamči dugovječnost i siguran odabir podiznih garažnih vrata za svaku bilo klasičnu ili modernu kuću. Višestruke opruge za lagano i brzo podizanje te u kombinaciji sa motorom na daljinsko upravljanje osigurati će sigurno zatvaranje u svakom trenutku. Bolja zaštita od provale te robusna čelična izvedba daje veću izdržljivost od vanjskih utjecaja. Veliki izbor vanjskog izgleda podiznih kip garažnih vrata od vodoravnih ili okomitih žljebova, reljefnih kocki ili pravokutnika do masivne drvene ispune za Vaša nova vrata. Upravo zbog svoje ekonomičnosti izrade ova vrsta podiznih kip garažnih vrata su trenutno jedno od najpovoljnijih rješenja na tržištu garažnih vrata u Hrvatskoj. Niska cijena podiznih kip garažnih vrata osigurava ekonomično i kvalitetno ulaganje. Tehničke karakteristike: ne zahtijevaju dodatni prostor u garaži, montaža ne uzrokuje probleme vezane uz objekt, idealna za prizemni prostor sa visokim stropom, brza zamjena za stara i dotrajala vrata, dodatno mehaničko zaključavanje, hitno otključavanje kao standard.

PREPORUČUJEMO VAM 

Garažna vrata Split

Protuprovalna vrata, rolo i sekcijska vrata, Rijeka

Prodaja i montaža garažnih vrata Međimurje

 Gradnja i nekretnine
Garažna vrata


  • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr
azut media

Opći uvijeti poslovanja

AZUT Media d.o.o.
Zagreb 


 PREDMET

Članak 1.


Općim uvjetima poslovanja uređuju se uvjeti pod kojima trgovačko društvo AZUT MEDIA d.o.o. Zagreb, Kušlanova 27, OIB:83806635526, MB:02747057 (u daljnjem tekstu: Društvo), zasniva suradnju i pruža usluge pravnim osobama i poduzetnicima registriranim na području Republike Hrvatske (u daljnjem tekstu: Klijent/i)

Općim uvjetima poslovanja Društvo osigurava primjenu dobrih poslovnih običaja, dobre poslovne prakse i korektnog odnosa prema klijentima, kao i usklađenost Općih uvjeta s važećim propisima.


POJAM KLIJENTA

Članak 2.


 Klijent Društva je osoba s kojom je Društvo zaključilo ugovor o pružanju usluga, usmenim ili pisanim putem i to:

  • poduzetnik, kao poslovno sposobna fizička osoba koja obavlja djelatnost radi ostvarivanja prihoda u skladu sa zakonom kojim se uređuju trgovačka društva (u daljnjem tekstu: Poduzetnik),
  • trgovačko društvo u smislu zakona kojim se uređuju trgovačka društva (u daljnjem tekstu: Trgovačko društvo),
  • druga pravna osoba kao subjekt registriran i osnovan u skladu sa zakonom.

U odnosu na Klijente Društvo primjenjuje princip jednakosti i dobrih poslovnih običaja.


 UGOVOR O PRUŽANJU USLUGA

Članak 3.


Ugovor o pružanju usluga predstavlja suglasnost volje Klijenta i Društva u pogledu bitnih elemenata ponude, i to: vrste i načina pružanja usluge, visine i načina plaćanja cijene usluge. Suglasnost volje mogu izraziti isključivo zakonski zastupnici Klijenta, odnosno osobe za to ovlaštene od strane zakonskog zastupnika Klijenta.

Ugovor može biti zaključen u usmenom i pisanom obliku.

Kada se Ugovor zaključuje u usmenom obliku, isti se zaključuje putem telefonskog razgovora koji se snima, a smatra se zaključenim trenutkom prihvaćanja od strane Klijenta bitnih elemenata ponude i to: vrstom i načinom pružanja usluge, visinom i načinom plaćanja cijene usluge.

Ugovor u pisanom obliku zaključuje se samo iznimno, odnosno ukoliko budući Klijent tijekom telefonskog razgovora izričito izrazi želju za tim. Ugovor u pisanom obliku smatra se zaključenim ili razmjenom elektronske pošte u kojoj su iskomunicirani bitni elementi ponude i prihvat ponude, ili u formalnom obliku na posebnom dokumentu koji sadrži potpise zakonskih zastupnika, ili osoba ovlaštenih za potpisivanje od strane zakonskih zastupnika Klijenta i Društva, te pečate Klijenta i društva.

Ugovor se sklapa na vremenski period od jedne (1) godine i ne produžuje se automatski.

Ugovor se može mijenjati isključivo suglasnošću volje Klijenta i Društva, a promjene stupaju na snagu davanjem suglasnosti volje postignute na način kako je opisano u ovom članku.


 USLUGE

Članak 4.


a) Portal Moja Djelatnost 

U roku od 15 dana od dana zaključenja Ugovora o pružanju usluga Društvo će na svojoj  internet prezentaciji, u okviru portala www.moja-djelatnost.hr uvrstiti poslovne podatke Klijenta, a koji obavezno uključuju: poslovni naziv Klijenta, oblik poslovanja, kontakt podatke, prikaz na aktivnoj mapi mjesta središta Klijenta, kratak opis poslovne djelatnosti Klijenta, popis tržišta na kojima Klijent posluje.

Poslovni podaci Klijenta biti će vidljivi na zvaničnoj internet prezentaciji Društva za vrijeme trajanja ugovornog odnosa.

b) Tiskano izdanje imenika Moja djelatnost

U roku od jedne (1) godine, oglas će u dogovorenom obliku biti objavljen u tiskanoj verziji poslovnog imenika Moja djelatnost, koji će biti distribuiran kroz cijelu Hrvatsku. Izdanja imenika vidljiva su na poveznici www.azut-media.info/izdanja

c) Komentiranje i puštanje potraživanja na oglasima

Komentari, ocjene te potraživanja na portalu su provjerena kroz administrativnu službu, koja osigurava da komentari ne sadrže govor mržnje, neprimjerni te neukusni sadržaj. Potraživanja, ocjene ili komentari su vidljivi tek nakon potvrde od strane administrativne službe. Sve ocjene, komentari te potraživanja su vidljiva svima. Kontaktni podaci na potraživanjima su vidljivi samo vlasniku tvrtke. Azut Media d.o.o. ne odgovara za istinitost komentara, potraživanja ili ocjena, te ne odgovara u slučaju ikakve štete prouzročene od strane korisnika ili svrhe ostavljanja komentara, potraživanja ili ocjena.


 CIJENA USLUGE I NAČIN PLAĆANJA

Članak 5.


Cijena integralne usluge za period od jedne (1) godine iznosi 1376 HRK + PDV.

Cijena je određena u obliku godišnje pretplate koja se prema pravilu plaća unaprijed. Na odobren zahtjev Klijenta može biti ugovoreno plaćanje u ratama, a najviše u 12 jednakih mjesečnih rata.

Klijent je obavezan platiti cijenu u skladu s ispostavljenom fakturom, u roku od 8 dana od dana prijema fakture, u suprotnom duguje zakonsku zateznu kamatu.

U slučaju prestanka Ugovora o pružanju usluga u skladu s ovim Općim uvjetima poslovanja, cijena će biti umanjena proporcionalno pruženim uslugama, o čemu će se Društvo i Klijent sporazumno dogovoriti.

Da bi ostvario pravo na umanjenje cijene temeljem ovog članka Klijent je dužan dostaviti odgovarajuću računovodstvenu dokumentaciju.


 KLAUZULA O ODBIJANJU ODGOVORNOSTI

Članak 6.


Društvo ne odgovara za poziciju u tražilici, ako je odabrana ključna riječ neprikladna za pretraživače.

Društvo ne odgovara za istinitost podataka objavljenim na web stranici.


 RASKID UGOVORA

 Članak 7.


Ugovor može prestati sporazumom ugovornih strana ili jednostranim raskidom uslijed nastupanja opravdanih razloga za otkaz, jednostranom izjavom volje: usmeno, pisanim putem ili putem elektronske pošte, uz ostavljanje otkaznog roka od 5 dana.

Opravdanim razlozima u smislu ovog članka smatraju se:

  • prestanak obavljanja djelatnosti Klijenta, do kojeg dolazi otvaranjem postupka likvidacije, stečaja ili brisanjem iz registra poduzetnika;
  • kašnjenje s plaćanjem prispjelih faktura Društva u vremenskom trajanju dužem od četiri mjeseca;
  • neuredno i nepravovremeno pružanje usluga od strane Društva

Ugovor može biti jednostrano raskinut bez obzira na razlog i bez ostavljanja otkaznog roka u roku od 10 dana od dana zaključenja Ugovora o pružanju usluge, odnosno u roku od 5 dana od dana dostavljanja prve fakture, što nastupi kasnije, pisanim ili usmenim obavještavanjem Društva.

Raskid ne utječe na obvezu Klijenta da plati cijenu, u smislu članka 5 ovih Općih uvjeta poslovanja. Raskidom ugovora prestaju sva druga prava i obveze iz ugovornog odnosa.


RJEŠAVANJE SPOROVA

Članak 8.


Društvo i Klijent će nastojati sva sporna pitanja riješiti mirnim putem u vansudskom postupku, a ukoliko to nije moguće ugovara se sudska nadležnost.