Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515ČLANCI


Gdje postaviti jumbo plakat?

Reklama na jumbo plakatima usmjerena je najviše na poslovne aktivne ljude koji su stalno u pokretu i koji zbog prezauzetog životnog stila ne uspijevajuju pratiti klasične medije. Prema istraživanjima koja su sprovedena, jumbo plakati spadaju u jedan od najefikasnijih načina oglašavanja.

 


Savjeti za stvaranje uspješnog biznisa po receptima najboljeg šefa

Sigurno ste već čuli za Richarda Bransona, britanskog poduzetnika i multimilionera, koji je osnovao grupaciju Virgin Group, koja danas obuhvaća 400 tvrtki iz različitih djelatnosti. Godinama unazad ga prati naziv »najbolji šef na svijetu«.

 


Stupanje u poduzetničke vode: 7 najčešćih grešaka

Kaže se da se na greškama uči, a kako tvrde stručnjaci iz područja poslovnog savjetovanja, pri osnivanju tvrtke i na samom početku poslovanja dolazi do brojnih grešaka. Ističemo 7 najčešćih grešaka koje se javljaju kod tvrtki na početku poslovanja, kao i kod već postojećih, koji započinju nove djelatnosti.

 


U korak s vremenom: Znate li društvene mreže iskoristiti za dobrobit svoje tvrtke?

Jeste li vi i vaša tvrtka prisutni na društvenim mrežama? Ne znate kako bi se putem njih približili potencijalnim i postojećim klijentima? Ne znate koju društvenu mrežu izabrati?

 


Kombinacija elektronskog i tiskanog medija u oglašavanju

Iako večina ljudi smatra da je danas sve, pa tako i oglašavanje, preselilo u elektronski oblik i zauzelo suvremene medije, mišljenje kako je tisak zastario zapravo je pogrešno.

 


10 razloga zašto oglašavati na radiju

Radio vjerojatno nije prvi medij na koji pomislite kada želite izraditi strategiju oglašavanja za svoju tvrtku. Posebno danas, kada se većina oglašavanja odvija putem interneta, radio se čini zastarjelim. Ali to nije tako, radio može biti važan dio vaše medijske strategije, ako ga znate pravilno upotrijebiti.

 ;